Over ons

Ivar is opgeleid als bedrijfskundig ingenieur (Universiteit Twente), communicatiedeskundige (Erasmus Universiteit) en sustainability leader (University of Cambridge). Tot Ivar in juni 2016 vertrok voor een zeilreis rond de wereld op zoek naar duurzame oplossingen, werkte hij op de duurzaamheidsafdeling van AkzoNobel. Zie ook zijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Momenteel zeilt Ivar samen met zijn partner Floris rond de wereld op zoek naar duurzame oplossingen. In verschillende landen zijn buitengewoon inspirerende oplossingen al in de praktijk gebracht! Deze oplossingen vormen als het ware stukjes in een grote legpuzzel. Wanneer deze puzzelstukjes aan elkaar gelegd worden, ontstaat er een concreet en nastrevenswaardig duurzaam toekomstbeeld. Benieuwd geworden? Zie voor meer informatie ook de website van Sailors for Sustainability.

 

 

 

 

 

Ondanks Ivar’s zeilersbestaan staat hij open om advies te geven over het duurzamer maken van uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.